Ambita

Referanse Logo

Kåring og jeg har samarbeidet i flere år med flere ulike oppgaver. Marit-Helen er ikke redd for å gjøre de riktige grepene selv om de til tider er krevende, og hun har evnen til å være tydelig i slike situasjoner. Hun er en dedikert samarbeidspartner, og både varm og inkluderende som person.

Ringerike Utvikling

Referanse Logo

Kåring skjønner raskt og effektivt hvor skoen trykker, og har verktøykassen som skal til for «dytte» deg videre. Tungt faglige forankrede utviklingsverktøy etterlater liten tvil om faglig tyngde.

Saga/Regnskap

Referanse Logo

Kåring overgikk alle forventninger vi hadde! Hun satte i gang god tankevirksomhet, stilte de vanskelige spørsmålene, var ærlig og konstruktiv i sine refleksjoner og tilbakemeldinger, lærte oss mye, og sørget for fruktbare resultater.

Veidekke, Region Syd

Referanse Logo

Kåring er trolig en av Norges beste innen rekruttering. Hun er profesjonell både opp mot kandidat og oppdragsgiver, og kan faget sitt til fingerspissene. Hun har en egen evne til å se og forstå både enkeltmennesker og gruppedynamikk, og er en god strategisk rådgiver for ledere på alle nivåer i en organisasjon.

Bisnode, Norge og Danmark

Referanse Logo

Jeg treffer veldig ofte smarte mennesker, men det er sjelden jeg treffer noen som både er smart og klok som Marit-Helen. Man kan ha mange hypoteser om hvordan man skal utvikle et selskap på en smart måte, men ofte fungerer det ikke i praksis. Kanskje er det fordi timingen, menneskene eller kulturen ikke er riktig, og det ser Marit-Helen.

Veidekke, Oslo og Akershus

Referanse Logo

Som HR-ressurs er Kåring seriøs og kunnskapsrik, robust, stødig og tillitsvekkende. Hun har lang erfaring og er veldig god analytisk med en sterk observasjonsevne. Som person er hun behagelig å omgås, lun, sosial og har et godt humør.

Nordic Trustee

Referanse Logo

Kåring tør å ta regi på det hun skal gjøre, noe som gir trygghet for en god prosess. Hun har god resultatorientering og fremdrift, snakker et tydelig språk, og får andre til å se flere sider av samme sak. Hun holder på tilliten fra alle parter gjennom prosessen, og ledet oss trygt og sikkert fremover.

Ringerikskraft

Referanse Logo

Kåring har bistått oss som ekstern rådgiver innen organisasjonsutvikling, HR, utvikling av mellomledere og rekruttering. Vi har definert konkrete målsettinger for ledelsen, endret holdninger, blitt mer løsningsorienterte og kan dokumentere et bedre og mer involverende arbeidsmiljø.

Amesto

Referanse Logo

Kåring bisto i en større omorganisering, der 50 ansatte måtte få nye stillingsinstrukser. Hun hjalp oss gjennom hele prosessen og bidro på en ryddig måte til at den ble svært vellykket. Marit-Helen har vist seg som resultatorientert, dyktig og med særegen evne til å gi framdrift til prosjekter.

Veidekke, Agder

Referanse Logo

Kåring er imponerende kjapp til å ta essensen og sette seg inn i problemstillinger. Hun har vist seg uhyre dyktig i rollen som ekstern HR-konsulent, og bruker testresultater strategisk slik at vi kan skape endring. Marit-Helen er faglig dyktig, strategisk klok, og sjeldent flink til å holde i lange tråder.

Veidekke, Anlegg Nord

Referanse Logo

Kåring ser utviklingsmuligheter, er tålmodig med folk, men vil alltid utfordre dem. Vi har vært i ulike prosesser hvor hennes fokus alltid er å se etter de ansattes sterke sider. Jeg har dyp respekt for hennes kapasitet og kompetanse når det gjelder mellommenneskelige relasjoner.

Meinich Arkitekter

Referanse Logo

Kåring er ryddig, profesjonell, saksorientert og kunnskapsrik. Hun er ekstremt resultatorientert, skarp, analytisk og har hele tiden blikket på målet. Hun hjalp oss å sette ord på verdier, strategi og visjoner, og jeg har selv hatt stort utbytte av å bruke henne som mentor.

Veidekke

Referanse Logo

Kåring er faglig dyktig, engasjert, positiv og kritisk. Hun evner å skape trygghet og takhøyde, og er både tilpasningsdyktig, fleksibel og leverer som planlagt. Vi anbefaler Marit-Helen Kåring på det varmeste!

Get

Referanse Logo

Kåring er god til å se sterke og svake sider hos mennesker, for så å jobbe med disse. Hun går rakt på, er ærlig og villig til å ta diskusjoner, også når det er uenighet. Hun er utrolig energisk, hyggelig og faglig kompetent. Jeg har brukt henne som mentor og har opplevd god støtte fra henne i min rolle som leder.

IFS Scandinavia

Referanse Logo

Kåring ble benyttet i arbeidet med lederutvikling i topp- og mellomledergrupper i Lindorff-konsernet, og jeg har tidvis benyttet henne som coach. Hun gir strukturerte tilbakemeldinger, som gir meg konkrete resultater å benytte meg av.