Bilde av tre blide ansatte hos Songdalen Fjellsprenging.

Lyst på nye utfordringer innen fundamenteringsfaget?

Songdalen Fjellsprenging søker driftsleder fundamentering. Bli en del av et stort konsern og et solid fagmiljø, der du får jobbe sammen med engasjerte og trivelige folk. Vi trenger deg som liker orden, har stor arbeidskapasitet og som liker å bygge relasjoner.

Vil du lede byggeprosjekter og utvikle vår fabrikk?

Elementia AS søker en hands on anleggsleder med driv for bygging av effektive boliger. Jobb tett med vår største eier og partner BoMer, og bidra i utviklingen av kvalitetsbygg, smarte boligkonsepter og miljøvennlige byggeprosjekter.

BoMer søker prosjektleder med engasjement eiendomsutvikling

BoMer AS skal levere boligdrømmer over hele landet de neste årene, og med ambisjonen om å bli markedets ledende eiendomsutvikler trengs flere prosjektledere på laget. Vi trenger deg som tar eierskap til prosjekter, og som synes det er gøy å spille andre gode.

Ettermarked- og forvaltningssjef

Vil du være med å sette et varig fotavtrykk i Oslos bybilde? Neptunes ambisjon er å bli en av Oslos ledende boligutvikler, gjennom å være en ansvarlig utvikler som bygger hjem av høy kvalitet og som jobber for gode nabolag der mennesker trives.

VIL DU SKAPE BOLIGDRØMMER MED OSS?

BoMer sin ambisjon er å være markedets ledende eiendomsutvikler. Er du ambisiøs og kvalitetsbevisst, og har solid markedserfaring fra boligmarkedet? Da kan du være den vi leter etter.

Strukturert og glad i mennesker?

Dette er stillingen for deg som trives med involvering og samhandling mellom mennesker. Du vil jobbe tett sammen med alle avdelingene i Kople, og får stor påvirkning på både Kople og de ansattes utvikling.

Elektrobakgrunn og erfaring fra prosjekt?

Dette er stillingen for deg som vil bidra til å skape fremtidsrettede ladesteder! Som prosjektleder hos Kople får du bidra gjennom hele verdikjeden, og delta aktivt i utviklingen av deres prosjekter og tjenester.

Liker du tall, nøyaktighet og det å kunne jobbe selvstendig?  

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Gjerden Fjellsikring ønsker seg en kollega til regnskaps- og økonomiavdelingen! De kan ha flere oppgaver å tilby deg, enten du er erfaren og tar alle oppgavene med en gang eller tidligere i karrieren og vil mestre noen før du fyller på med flere.

NEPTUNE PROPERTIES SØKER ERFAREN REGNSKAPSCONTROLLER

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Dette er en unik mulighet for deg som enten kjenner eiendomsbransjen eller har lyst til å komme inn i en spennende bransje – en mulighet til å sette et varig fotavtrykk i Oslos bybilde.

Mann og el-bil ladestasjon

Vil du jobbe med IT løsningene i Koples elbil-ladesystemer?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Kople ønsker seg deg som har IT interesse og forståelse, har lyst til å forstå «språket» i våre elbil-lade-systemer, og hjelpe til med å få disse til å fungere enda bedre – også i fremtiden.

fjellarbeider

Klar for en annerledes hverdag og en aktiv jobb ute?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Gjerden Fjellsikring søker fjellarbeidere til oppdrag over hele landet. Vi trenger pålitelige og positive folk til å være med på vårt viktige samfunnsoppdrag.