Vil du bidra til at elbil-lading fungerer, hele tiden?

Kople søker IT-kompetent Charging Success Technician, som digger problemløsning og smarte systemer

Kople skal gjøre det enklere og mer tilgjengelig å lade elbilen enn å fylle bensin! Selskapet er i gang med utvikling av en solid ladeinfrastruktur, våre hittil 3000 ladestasjoner er bare starten på eventyret. Nå kan du få være med på drømmelaget, med dedikerte og dyktige folk i Kople drift og ladesuksess.

Det mest grunnleggende for å lykkes med elbil-lading er at alt må bare virke, hele tiden. Hos Kople skal aldri hjelpen være langt unna hvis noen får problemer med ladingen. Derfor satser de stort både på vanlig support og ikke minst – teknisk drift. Det er her du kommer inn. Kople søker etter deg som kan være en ressurs i driften av systemene våre og bistå på alt av teknisk art. Du har god it-kompetanse og drives av å finne stadig bedre løsninger. Alltid.

Ansvar og arbeidsoppgaver 

Som tekniker i avdelingen Drift og ladesuksess, blir du en viktig ressurs både i 2. og 3. linje support. Videre vil du bidra aktivt inn mot Koples systemvalg og tekniske oppdateringer. Kort og godt bidra til at ladestasjonene fungerer som de skal. Du trenger ikke å kunne programmere, men må kunne jobbe tett med utviklere og ha en generell systemforståelse.

Dette får du hos Kople:

Du blir del av et ambisiøst lag med skikkelig ålreite folk. I Kople står kulturen sentralt. Samspill og engasjement er to viktige nøkler.  Kople investerer i fremtidens ladenettverk – og vil lede an med sin kompetanse og engasjement.

I Kople får du jobbe med et produkt som er en del av det grønne skiftet – og en viktig del av fremtiden. Du vil få store muligheter for teknisk faglig og personlig utvikling, og kan benytte velferdsordninger som firmahytter, massasje på jobb og et godt kantinetilbud.

Hvem er du?

Du er en problemløser av rang og trigges av tekniske utfordringer. Du har en evne til å forklare tekniske ting på en folkelig måte. Utdannelsen din er gjerne innen IT, men relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning. Integrasjoner, skytjenester og systemoppdateringer skremmer ikke deg. Det er en fordel hvis du har kjennskap til systemer som ServiceNow, eller generelt CRM/CSM-systemer. Du er rolig og tålmodig, samtidig effektiv. Du trenger ikke være den som roper høyest, men du er en trygg person som løser ting, ett steg av gangen.

God alene – best sammen. Bli med å forme fremtidens enkle ladeopplevelser!


Stillingstittel: Charging Success Technician

Arbeidssted: Hvervenmoen, Hønefoss

Søknadsfrist: 20. august 2022


CV og noen ord om hvorfor du har lyst på jobben sendes til: post@karing.no innen 20.8.2022 – Merkes: Kople Charging Success Technician


Kontakt gjerne Stig eller Marit-Helen for mer informasjon om stillingen:

• Direktør for Drift og ladesuksess Stig Werner Amundsen, telefon 930 61 166 eller epost: stig.amundsen@kople.no
• Rekrutteringspartner Marit-Helen Kåring i Kåring Ledelse, telefon: 907 45 669 eller epost: marit-helen@karing.no