Lyst på nye utfordringer innen fundamenteringsfaget?

Bilde av tre blide ansatte hos Songdalen Fjellsprenging.

Bli driftsleder for fundamentering hos Songdalen Fjellsprenging


Trives du med mange baller i lufta og er flink med folk? Har du erfaring fra entreprenør eller fundamenteringsbransjen, og trives på farta? Liker du å være sjef på eget prosjekt? Vi i Songdalen Fjellsprenging opplever økende oppdragsmengde, og søker nå etter driftsledere fundamentering.

Som driftsleder vil du ha fag- og personalansvar for flere personer og mange spennende prosjekter. Vårt hovedkontor, lager og verksted er i Kristiansand. I hverdagen vil du ha kontordager der, men også reise rundt på prosjektene. Du blir en del av en kompetent gjeng med driftsledere, der alle bidrar til å skape gode resultater og ta vare på vårt gode arbeidsmiljø. Du vil ha kontakt med flere av våre kunder og være tilgjengelig for dine kollegaer, så du bør like å ha god orden og få ting gjort. Vi har en god tone oss imellom og tillit til hverandre. Det tror vi er viktig for å bevare gode relasjoner til våre kunder og hverandre. Viktigst av alt er støtten og stabiliteten du skal gi for de ute på prosjektene, slik at de får god flyt i sine arbeidsoppgaver.  

Innenfor fundamenteringsfaget, leverer vi totale fundamenterings- og spuntprosjekter i hele Norge. Dette innebærer RD-peler, stålkjernepeler, micropeler, kc-peler, spunt og jetpeling.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 • Forstå kontrakten og vår avtale med kunden, ha lyst til å levere bedre enn forventet
 • Planlegge prosjekter og ha orden på de oppgaver som skal gjøres, både dagens oppgaver, de for neste uke og frem til prosjektet er ferdig
 • Snakke godt og ofte med de som jobber på dine prosjekter, de trenger informasjon for å gjøre en god jobb
 • Ha dialog med kunden og andre entreprenører som påvirkes av vårt arbeid, kvalitet er viktig i våre prosjekter
 • Støtte medarbeidere ute på prosjektene i planlegging og gjennomføring, gode resultater kommer ved god planlegging og teamarbeid
 • Kjenne til prosjektledelse og viktigheten av dokumentasjon og god bruk av digitale støtteverktøy, det gjør deg mer effektiv og høyner vår kvalitet
 • Leve etter våre verdier; kvalitet, sikkerhet, effektivitet og leveringsdyktighet

Dette får du hos oss:

 • Spennende faglige utfordringer, vi har mange prosjekter og ikke minst hyggelige kunder og kollegaer
 • En hverdag med variasjon og mulighet til å «bruke hodet», det er stadig faglig utfordringer vi lærer av
 • En mulighet til å reise på prosjekter både i Norge og til andre selskaper i konsernet
 • Kurs og faglig påfyll
 • Lønn som er konkurransedyktig

Ønskede kvalifikasjoner:

For oss er det viktig å akseptere at mennesker er forskjellig og har variert bakgrunn, det kaller vi mangfold. Vi tenker at vi alle har en miks av utdannelse og erfaring. Vi ønsker oss en driftsleder som også er åpen i sitt tankesett og liker å få frem det beste i folk.

Er du ingeniør/fagskole utdannet eller har erfaring med drift-, eller prosjektledelse er det en stor fordel, men ikke avgjørende.

Noe av det vi ønsker oss er:

 • Relevant erfaring fra entreprenør og/eller fundamentering
 • Kunne kommunisere både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • En form for ledererfaring – for eksempel team-, prosjekt- eller anleggsledelse
 • HMS og KS arbeid er noe du er kjent med
 • IT og digital kompetanse, gjerne det

Personlige egenskaper:

 • Du liker å ha orden, planlegge og se til at prosjektet leverer bra resultater
 • Du er en ledertype som folk raskt får tillit til, du deler informasjon
 • Du er omgjengelig, kommer lett i prat med folk og er god på å bygge relasjoner
 • Du har stor arbeidskapasitet og er vant til å ta avgjørelser
 • Du liker deg ute på prosjekt, og trives best når du tar i et tak og blir skitten på henda

For mer informasjon om stillingen, kontakt gjerne Torstein Engen, leder for fundamentering i Songdalen Fjellsprenging, telefon: 944 87 876 eller Trond Werner Johansen, daglig leder, telefon: 977 33 449.

Stillingstittel: Driftsleder
Arbeidssted: Kristiansand
Søknadsfrist: Søknader vurderes løpende
Søknad sendes til: aina.mydland@fjellsprenging.no, merkes: Driftsleder fundamentering


Songdalen Fjellsprenging – din komplette samarbeidspartner innen fjellarbeid, fundamentering og brønn

Songdalen Fjellsprenging er en del av konsernet Nordisk Bergteknik, og er dermed en del av Nord-Europas største totalleverandører innen fjellsprenging, fjellsikring og fundamentering. Det er stort fokus på kvalitet i rutiner, sikkerhet og leveranser i konsernet, og vi jobber derfor kontinuerlig med både faglig og personlig utvikling for å bygge videre på et allerede bunnsolid fagmiljø. Noen av våre søskenselskap innen fundamentering er Pålab, Rovalin og SMG. Vi i Songdalen Fjellsprenging utfører alle typer sprengnings-, fjellsikringsarbeider, fundamenterings- og brønnarbeid, fra mindre oppdrag til store og kompliserte prosjekter for riksentreprenører og det offentlige.

Du vil kunne møte en Songdalen-kollega, hvor som helst i landet, men oftest er vi i Sør-Norge. Selskapet har mer enn 30 års erfaring i bransjen, så her er det mange kompetente og hyggelige kollegaer med både lang og kort fartstid. På fritiden har vi mange forskjellige interesser fra tv-spill, film, mat og musikk til hunder, ski og jakt. Vi liker det, at selv om du «elsker» å jobbe har du interesser som inspirerer deg.

Våre kunder liker oss fordi vi er opptatt av kvalitet, sikkerhet, effektivitet og leveringsdyktighet, enten de skal ha utført brønn og fundamenteringsarbeid, boring og sprengningsarbeid eller fjellsikring. Vi har en god tone og snakker ofte med våre kunder.

Hos oss er HMS en del av hverdagen, vi ønsker at alle våre kollegaer skal ha en sikker arbeidshverdag med null ulykker og skader. Derfor jobber vi aktivt med at du skal få den utdannelse og utstyr du trenger for å gjøre en god jobb. Vi er sertifisert i ISO 9001 kvalitetsledelse, ISO 14001 Miljø og ISO 45001 Arbeidsmiljø.