Ledige stillinger

Bilde av tre blide ansatte hos Songdalen Fjellsprenging.

Lyst på nye utfordringer innen fundamenteringsfaget?

Songdalen Fjellsprenging søker driftsleder fundamentering. Bli en del av et stort konsern og et solid fagmiljø, der du får jobbe sammen med engasjerte og trivelige folk. Vi trenger deg som liker orden, har stor arbeidskapasitet og som liker å bygge relasjoner.

Vil du lede byggeprosjekter og utvikle vår fabrikk?

Elementia AS søker en hands on anleggsleder med driv for bygging av effektive boliger. Jobb tett med vår største eier og partner BoMer, og bidra i utviklingen av kvalitetsbygg, smarte boligkonsepter og miljøvennlige byggeprosjekter.

BoMer søker prosjektleder med engasjement eiendomsutvikling

BoMer AS skal levere boligdrømmer over hele landet de neste årene, og med ambisjonen om å bli markedets ledende eiendomsutvikler trengs flere prosjektledere på laget. Vi trenger deg som tar eierskap til prosjekter, og som synes det er gøy å spille andre gode.

Ettermarked- og forvaltningssjef

Vil du være med å sette et varig fotavtrykk i Oslos bybilde? Neptunes ambisjon er å bli en av Oslos ledende boligutvikler, gjennom å være en ansvarlig utvikler som bygger hjem av høy kvalitet og som jobber for gode nabolag der mennesker trives.

VIL DU SKAPE BOLIGDRØMMER MED OSS?

BoMer sin ambisjon er å være markedets ledende eiendomsutvikler. Er du ambisiøs og kvalitetsbevisst, og har solid markedserfaring fra boligmarkedet? Da kan du være den vi leter etter.

Strukturert og glad i mennesker?

Dette er stillingen for deg som trives med involvering og samhandling mellom mennesker. Du vil jobbe tett sammen med alle avdelingene i Kople, og får stor påvirkning på både Kople og de ansattes utvikling.

Elektrobakgrunn og erfaring fra prosjekt?

Dette er stillingen for deg som vil bidra til å skape fremtidsrettede ladesteder! Som prosjektleder hos Kople får du bidra gjennom hele verdikjeden, og delta aktivt i utviklingen av deres prosjekter og tjenester.

Liker du tall, nøyaktighet og det å kunne jobbe selvstendig?  

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Gjerden Fjellsikring ønsker seg en kollega til regnskaps- og økonomiavdelingen! De kan ha flere oppgaver å tilby deg, enten du er erfaren og tar alle oppgavene med en gang eller tidligere i karrieren og vil mestre noen før du fyller på med flere.

NEPTUNE PROPERTIES SØKER ERFAREN REGNSKAPSCONTROLLER

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Dette er en unik mulighet for deg som enten kjenner eiendomsbransjen eller har lyst til å komme inn i en spennende bransje – en mulighet til å sette et varig fotavtrykk i Oslos bybilde.

KOMMERSIELL LEDERSTILLING FOR DEG SOM VIL VÆRE MED PÅ EN SPENNENDE VEKSTREISE

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Med en visjonær, kapitalsterk og internasjonal eier i ryggen skal Kople løfte el-bil lading til nye høyder. Akkurat hvor høyt det skal løftes, kan DU være med å bestemme.

Mann og el-bil ladestasjon

Vil du jobbe med IT løsningene i Koples elbil-ladesystemer?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Kople ønsker seg deg som har IT interesse og forståelse, har lyst til å forstå «språket» i våre elbil-lade-systemer, og hjelpe til med å få disse til å fungere enda bedre – også i fremtiden.

fjellarbeider

Klar for en annerledes hverdag og en aktiv jobb ute?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Gjerden Fjellsikring søker fjellarbeidere til oppdrag over hele landet. Vi trenger pålitelige og positive folk til å være med på vårt viktige samfunnsoppdrag.

Energiske selgere søkes til spennende selskap i vekst

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Polar Miljø er i vekst og bygger videre på laget med flere selgere. Her får du et fantastisk arbeidsmiljø og frihet til å styre din egen hverdag.

Ønsker du deg en teknisk karrieremulighet innenfor elbillading?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Vil du ta ansvar for leveranseprosjekter, og kvalitetssikring av våre leveranser? Lyst til å jobbe i en fremtidsrettet bransje, med dyktige og engasjerte kollegaer? Bli vår nye prosjektleder for ladeinfrastruktur!

Jobbe med økonomi og regnskap i et solid investeringsselskap?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. For kunde rekrutteres to nye medlemmer til deres interne økonomiavdeling. Her får du høyt tempo, store utviklingsmuligheter, og et ungt og dynamisk miljø.

Kople søker prosjektledere innen elektro og ladeteknologi

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Vil du ta ansvar for dine egne prosjekter sammen med noen av landets beste eksperter innen elbillading? Bli med å skape fremtidens løsninger for folks mobilitet i hverdagen! Arbeidssted: Hønefoss

Økonomisk bakgrunn og klar for å skape noe mer i et tverrfaglig miljø?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Saga dyrker kunnskapsdeling og er opptatt av å ha det skikkelig hyggelig på veien. Får du energi av å omgi deg med engasjerte mennesker, er du proaktiv, stiller spørsmål og strekker deg litt lenger – da vil vi høre fra deg!

Prosjektlederhode med hjerte for organisasjonshelse?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Som kundeansvarlig i Arbeidsmiljøhuset får du ansvar for kartlegging, koordinering og oppfølging av bedriftshelsetjenester hos dine kunder.

Er du god på salg og flink med folk?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Kople trenger flere Key Account Managere på laget. Dette er stillingen for deg som kan salg og relasjoner, og som vil gjøre elbil-lading enkelt og tilgjengelig for alle. Arbeidssted: Hønefoss

Ledig stilling som leder for drift og ladesuksess

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Koples avdeling for drift og ladesuksess vokser, og de søker nå deg som kan skape struktur, sikre kvalitet og bidra til utviklingen av selskapet. Arbeidssted: Hønefoss

Arbeidsmiljøhuset gruppefoto med foto

Erfaring med yrkeshygiene, BHT eller HMS?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Arbeidsmiljøhuset søker fagansvarlig yrkeshygieniker deltid, eller en kombinert yrkeshygieniker / kundeansvarlig på heltid.

God med tall og glad i å ta i et tak?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Gjerden Fjellsikring søker økonomisjef. Dette er stillingen for deg som er god med tall, har engasjement for anleggsbransjen og liker å spille andre gode.

Er du en selvdreven og erfaren koordinator?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Liker du struktur og orden? Som Office Manager hos Dypro Holding jobber du med eiendom, administrasjon, web og markedsaktiviteter.

Bli prosjektsjef hos Neptune Properties

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Som fungerende daglig leder for din egen prosjektportefølje er dette en unik mulighet for deg med interesse for entreprenør- og eiendomsbransjen.

Eventyret starter her – blir du med på reisen?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Vil du være med å utvikle Norges raskest voksende fjelldestinasjon? Visit Norefjell søker daglig leder med ekte lidenskap for hva høyfjellet har å tilby.

Kople trenger flere prosjektledere

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Kople har landet mange kontrakter, og har stadig fler på vei. De trenger deg som liker å lede og bestille prosjekter.

Vi søker deg som liker tall og lønnsomhet i prosjekter

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Neptune Properties søker erfaren og ambisiøs prosjektcontroller. Bli en del av et av Norges ledende kompetansemiljøer innen eiendomsutvikling.

Montører Kople

Har du teknisk bakgrunn og prosjektledererfaring?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Kople leverer skreddersydde ladeanlegg for el-biler. Nå søker de deg som trives med mennesker som ny leder for prosjekt og drift.

fjellarbeider

Klar for en variert hverdag og en aktiv jobb ute?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Gjerden Fjellsikring søker fjellarbeider. Vi trenger pålitelige og positive folk til å bli med på vårt viktige samfunnsoppdrag.

smilende-kvinne-med-hjelm

Er du x-faktoren som sikrer optimale prosjektleveranser?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Neptune Properties søker selvgående og kundeorientert prosjektkoordinator. Sikre optimale prosjektleveranser og de mest fornøyde kundene.

Vil du skape boligdrømmer med oss?

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭. Neptune Properties søker erfaren og kvalitetsbevisst salgs- og markedssjef. Styrk merkevaren som et ledd i reisen mot å bli Oslos ledende boligutvikler.