Ledige stillinger

Arbeidsmiljøhuset gruppefoto med foto

Erfaring med yrkeshygiene, BHT eller HMS?

Arbeidsmiljøhuset søker fagansvarlig yrkeshygieniker deltid, eller en kombinert yrkeshygieniker / kundeansvarlig på heltid.

God med tall og glad i å ta i et tak?

Gjerden Fjellsikring søker økonomisjef. Dette er stillingen for deg som er god med tall, har engasjement for anleggsbransjen og liker å spille andre gode.

Er du en selvdreven og erfaren koordinator?

Liker du struktur og orden? Som Office Manager hos Dypro Holding jobber du med eiendom, administrasjon, web og markedsaktiviteter.

Bli prosjektsjef hos Neptune Properties

Som fungerende daglig leder for din egen prosjektportefølje er dette en unik mulighet for deg med interesse for entreprenør- og eiendomsbransjen.

Kople trenger flere prosjektledere

Kople har landet mange kontrakter, og har stadig fler på vei. De trenger deg som liker å lede og bestille prosjekter.

Eventyret starter her – blir du med på reisen?

Vil du være med å utvikle Norges raskest voksende fjelldestinasjon? Visit Norefjell søker daglig leder med ekte lidenskap for hva høyfjellet har å tilby.

Prosjektlederhode med hjerte for organisasjonshelse?

Som kundeansvarlig i Arbeidsmiljøhuset får du ansvar for kartlegging, koordinering og oppfølging av bedriftshelsetjenester hos dine kunder.

Vi søker deg som liker tall og lønnsomhet i prosjekter

Neptune Properties søker erfaren og ambisiøs prosjektcontroller. Bli en del av et av Norges ledende kompetansemiljøer innen eiendomsutvikling.

Arbeidsbilde ansatte hos Antec

Skap fremtidens grønne teknologi med oss!

Antec Biogas søker en controller som er solid med tall, folk og teknologi. Hos Antec vil du lede økonomistyringen tilknyttet prosjekter og drift inn- og utland.

Økonomisk bakgrunn og klar for å skape noe mer i et tverrfaglig miljø?

Saga dyrker kunnskapsdeling og er opptatt av å ha det skikkelig hyggelig på veien. Får du energi av å omgi deg med engasjerte mennesker – er du proaktiv, stiller spørsmål og strekker deg litt lenger – da vil vi høre fra deg!

Klar for å løfte grønn teknologi ut i verden?

Antec Biogas søker proaktiv og praktisk anlagt teknisk prosjekt- og serviceingeniør. Bidra til utvikling av teknologi for grønn energi.

Montører Kople

Har du teknisk bakgrunn og prosjektledererfaring?

Kople leverer skreddersydde ladeanlegg for el-biler. Nå søker de deg som trives med mennesker som ny leder for prosjekt og drift.

fjellarbeider

Klar for en variert hverdag og en aktiv jobb ute?

Gjerden Fjellsikring søker fjellarbeider. Vi trenger pålitelige og positive folk til å bli med på vårt viktige samfunnsoppdrag.

smilende-kvinne-med-hjelm

Er du x-faktoren som sikrer optimale prosjektleveranser?

Neptune Properties søker selvgående og kundeorientert prosjektkoordinator. Sikre optimale prosjektleveranser og de mest fornøyde kundene.

Vil du skape boligdrømmer med oss?

Neptune Properties søker erfaren og kvalitetsbevisst salgs- og markedssjef. Styrk merkevaren som et ledd i reisen mot å bli Oslos ledende boligutvikler.