Ledige stillinger

Prosjektlederhode med hjerte for organisasjonshelse?

Som kundeansvarlig i Arbeidsmiljøhuset får du ansvar for kartlegging, koordinering og oppfølging av bedriftshelsetjenester hos dine kunder.

Vi søker deg som liker tall og lønnsomhet i prosjekter

Neptune Properties søker erfaren og ambisiøs prosjektcontroller. Bli en del av et av Norges ledende kompetansemiljøer innen eiendomsutvikling.

Arbeidsbilde ansatte hos Antec

Skap fremtidens grønne teknologi med oss!

Antec Biogas søker en controller som er solid med tall, folk og teknologi. Hos Antec vil du lede økonomistyringen tilknyttet prosjekter og drift inn- og utland.

Økonomisk bakgrunn og klar for å skape noe mer i et tverrfaglig miljø?

Saga dyrker kunnskapsdeling og er opptatt av å ha det skikkelig hyggelig på veien. Får du energi av å omgi deg med engasjerte mennesker – er du proaktiv, stiller spørsmål og strekker deg litt lenger – da vil vi høre fra deg!

Klar for å løfte grønn teknologi ut i verden?

Antec Biogas søker proaktiv og praktisk anlagt teknisk prosjekt- og serviceingeniør. Bidra til utvikling av teknologi for grønn energi.

Montører Kople

Har du teknisk bakgrunn og prosjektledererfaring?

Kople leverer skreddersydde ladeanlegg for el-biler. Nå søker de deg som trives med mennesker som ny leder for prosjekt og drift.

fjellarbeider

Klar for en variert hverdag og en aktiv jobb ute?

Gjerden Fjellsikring søker fjellarbeider. Vi trenger pålitelige og positive folk til å bli med på vårt viktige samfunnsoppdrag.

smilende-kvinne-med-hjelm

Er du x-faktoren som sikrer optimale prosjektleveranser?

Neptune Properties søker selvgående og kundeorientert prosjektkoordinator. Sikre optimale prosjektleveranser og de mest fornøyde kundene.

Er du klar for å utvikle de beste boligprosjektene?

Neptune Properties søker fremoverlent og resultatorientert prosjektsjef. Totalansvar for prosjekter – fra ramme til ferdigstillelse.

Vil du skape boligdrømmer med oss?

Neptune Properties søker erfaren og kvalitetsbevisst salgs- og markedssjef. Styrk merkevaren som et ledd i reisen mot å bli Oslos ledende boligutvikler.