HR-støtte

Det kan være tøffe tak i HR-avdelingen. Ofte kommer mye press på en gang, spesielt i situasjoner der selskapet skal omstrukturere, fusjonere eller må nedbemanne. Kanskje er enkelte personalsaker spesielt utfordrende, og du kjenner at du trenger en sparringspartner eller støttespiller. HR-faget er omfattende, og i enkelte situasjoner kan det kan være godt å få litt hjelp utenfra.

HR-støtte via timebank

Vi tilbyr timebank, slik at du kan hente akkurat så mye eller lite bistand du ønsker når du trenger det. Vi kan bistå med ekspertise eller avlastning, og du får en faglig sparringspartner som kan se ting med friske øyne.

Coach

For oss handler coaching om å stille de rette spørsmålene for å hente frem potensialet til hver enkelt medarbeider. Ved å stille spørsmål fremfor å gi svar, opplever vi at kandidaten selv har løsninger på de fleste problemer og utfordringer de står ovenfor. Vi coacher både enkeltpersoner og grupper. Med tilrettelegging og justeringer sørger vi for at hver enkelt setter sine egne mål, og definerer en tydelig plan for å nå dem. Vi spiller rett og slett folk skikkelig gode.

HR-mentor

Som din HR-Mentor vil du oppleve å få en høykompetent rådgiver gjennom tykt og tynt. Vi kan bistå med alt fra faglig ekspertise til å være en erfaren sparringspartner når du står overfor utfordringer i HR-rollen. Det kan være både smart og avlastende å få litt hjelp fra en som står på utsiden. En som kan faget, men som ikke er personlig involvert. Med mentor-veiledning vil du også få bedre innsikt i hvordan du utøver din rolle, og hvordan dette reflekteres i organisasjon, kultur og resultater.

Juridisk bistand

Vi har selv god juridisk kompetanse, og sørger for at alle lovpålagte krav ivaretas i ulike organisatoriske prosesser. Vi har også tett samarbeid med dyktige advokater, og er derfor helt trygge på at vi gjennomfører juridisk korrekte prosesser fra start til slutt.

Psykolog

Noen ganger er det smart å involvere en psykolog i bedriften, enten knyttet til et enkeltcase eller en gruppe. Vi samarbeider med svært dyktige organisasjonsspsykologer som vi kobler på prosjektene ved behov.

Ta gjerne kontakt

Ønsker du en uforpliktende prat? Fyll inn skjema, så kontakter vi deg så snart vi kan.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.