VARDE

Ønsker du å bygge videre på en god kultur og solide verdier, eller står bedriften din ved et veiskille der det trengs nye typer og friskt blod? Uansett hva du er ute etter vil Kåring ledelse bistå som den rekrutteringspartneren bedriften trenger for å finne kandidaten som gir farten, retningen eller tyngden bedriften trenger.

Rett person på rett plass

Gode team er ikke tilfeldig. Vi finner optimal sammensetning av folk som har godt samarbeid for å tilrettelegge for resultater på toppnivå. Det er mye å hente på utvikling av gode team som tar felles ansvar for å levere gode resultater. 

Hev intern rekrutteringskompetanse

Ved å etablere interne rutiner og implementere anvendelige verktøy, kan du igjennom vårt mentorprogram få støtte til å heve rekrutteringskompetansen internt i selskapet.

  • Vi hjelper deg med å etablere nye rutiner og kravspesifikasjoner etter fusjoner, eller for at rekruttering skal samsvare bedre med bedriftens overordnede strategi.
  • Heve rekrutteringskompetanse ved å forbedre rutiner, intervjuteknikk og å se etter de rette tingene.
  • Sørger for rekruttering i henhold til bedriftens overordnede strategi.
  • Øke bevissthet om ulike fremgangsmåter, skjerpe analytisk blikk, øke observasjonsevne og vise til bedre resultater.

Rekrutteringsstøtte

  • I samarbeid med våre partnere tilbyr vi rekrutteringspakker som inneholder rekrutteringsrådgivning og støtte, samt en konkret handlingsplan for synlighet og annonsering.
  • Vi utarbeider grunnleggende rekrutteringsstrategier, og definerer sammen målgrupper for deres rekrutteringsarbeid. Gjennom konkrete tiltaksplaner for kommunikasjon og synlighet, sørger vi for at dere fremstår som en attraktivt organisasjon – for potensielle partnere, kunder, ambassadører, kandidater og eksisterende ansatte.

Gjennomtenkte forberedelser reduserer risikoen for kostbare feilansettelser. Vårt mål er at alle involverte kandidater skal sitte igjen med en positiv opplevelse, og et godt inntrykk av din bedrift.

Ta gjerne kontakt

Ønsker du en uforpliktende prat? Fyll inn skjema, så kontakter vi deg så snart vi kan.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

______________________________________

«Som HR-ressurs er hun seriøs og kunnskapsrik, robust, stødig og tillitsvekkende. Hun har lang erfaring og er veldig god analytisk med en sterk observasjonsevne»

VEIDEKKE, OSLO OG AKERSHUS

______________________________________

______________________________________

«Samarbeidet med Marit Helen har vært nyttig og inspirerende. Stor takhøyde, kunnskap og åpenhet har kjennetegnet arbeidsformen. Spesielt vil jeg understreke at hun lykkes spesielt godt i sin dialog og kommunikasjon med de ansatte»

RINGERIKS-KRAFT

______________________________________

______________________________________

«Vi har foretatt betydelige nedskjæringer i organisasjonen på grunn av sentralisering av funksjoner til vårt hovedkontor i Sverige. I denne prosessen benyttet vi Kåring Ledelse med et meget tilfredsstillende resultat»

BRIO

______________________________________

______________________________________

«Marit-Helen er en faglig sterk og pålitelig person, og hun er en pådriver med ekte og varm personlighet. Dette gir henne en enestående kompetanse på høyt nivå»

ADECCO

______________________________________

previous arrow
next arrow
Slider